Nova York és un referent gastronòmic mundial... Ho havies imaginat mai?
rectangle

Nova York és un referent gastronòmic mundial... Ho havies imaginat mai?

La tendència natural del turista és caure seduït pel cant de sirena de Times Square. És sens dubte l’epicentre de Nova York però més enllà d’anar amunt i avall, empès per la multitud, és difícil saber què més fer-hi.

Anar de botigues és sempre una bona alternativa perquè la majoria tanca tocada la mitjanit i els teatres de Broadway són un altre clàssic molt recorregut. Però només una avinguda cap a l’oest, a la Vuitena, trobaràs bones opcions per menjar.

A la cantonada amb el carrer 44 pots provar una de les millors hamburgueses de Nova York, les de Shake Shack. Menjar ràpid però de qualitat, que no és poc! En aquesta mateixa cantonada, amagat al primer pis de l’hotel ROW, hi ha City Kitchen que, a més de servir un dels millors donuts de la ciutat, compta amb una bona oferta gastronòmica (fins i tot de sushi al falafel).

No molt lluny d’aquí també pots fer una bona pizza, la de John’s of Times Square, que té un local de forma una mica estranya... perquè ocupa una antiga església. Tampoc has d’oblidar que el món no s’acaba a Times Square.

Tot just una avinguda més enllà, a la Novena, comença Hell’s Kitchen, un barri més tranquil, totalment residencial i amb un excel·lent catàleg de restaurants, especialment asiàtics.

Nova York és un referent gastronòmic mundial i aquest barri n’és una bona mostra.

Contacta'ns