"Allà on vas... Menja com veuràs"
rectangle

"Allà on vas... Menja com veuràs"

Quan vinguis a Holanda, t’aconsellem que vagis alguns d’aquests llocs bonics, diferents i al mateix temps amb menjar típic però modernitzat:

 

·         “Moeders” es troba al barri de Jordaan i tot i ser un espai petit té molt d’encant; hi podeu trobar cuina tradicional i “moderna” tant per dinar com per sopar a Rozengracht 251, Amsterdam. S’aconsella que es faci reserva ja que és un lloc molt popular.

 

·         El cafè “Trust” és situat al barri de De Pijp, un barri conegut pel seu famós mercat, l’Albert Cuypmarkt, el més gran de la ciutat d’Amsterdam. Així que si ja has fet cap a aquest mercat perquè no acostar-te a dinar en aquest cafè que no far`res més que sorprendre’t i que fa honor al seu nom “confia”. Entrepans, amanides i sopes amb un toc internacional a Albert Cuypstraat 210, Amsterdam.

 

·         Mata-Hari fou una noia neerlandesa que va fer d’espia i que treballava pels dos bàndols durant la Primera Guerra Mundial. Aquest restaurant que porta el seu nom és tan bo per dinar com per sopar i és curiós perquè situat en un antic bordell i al bell mig del barri vermell a OUdezijds Achterburgwal 22, Amsterdam.

 

·         El restaurant De Buren es troba a la bonica ciutat d’Alkmaar. L’especial d’aquest restaurant amb sopes, amanides i plats amb entrepans complets és que té dues terrasses, una sopbre un pont molt ample i l’altra a l’antic mercat del peix. Tant per dinar com per sopar és un lloc recomanable i de qualitat a Mient 37, Alkmaar.

Contacta'ns